Quim Torra visita la Fira de la Gamba de Palamós

Palamós

Data: 09/06/2018

Intervenen: Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya // Toni Albalat, Patró major de la Confraria de Pescadors de Palamós

El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha visitat aquest dissabte Palamós amb motiu de la Fira de la Gamba. En la que era la seva primera visita oficial com a màxim mandatari de la Generalitat a la comarca del Baix Empordà, el President ha estat rebut primer a l'Ajuntament de la vila i després s'ha passejat per les instal·lacions de la cinquena edició de la fira.

Torra ha aprofitat la visita a Palamós per repassar alguns temes d'actualitat, com la recent trucada que va tenir amb Pedro Sánchez aquest divendres i que ha de desembocar en una trobada entre els dos presidents, o la proposta que ha fet la Ministra Meritxell Batet de fer una reforma federal de la constitució espanyola. 

La Fira de la Gamba, cada vegada més consolidada

Després de la rebuda per part del govern palamosí Torra ha conegut de prop la Fira de la Gamba. Aquest certamen arriba a la seva cinquena edició ben consolidat gràcies al treball en comú de tots els agents que participen en fer de la gamba de Palamós tota una Marca de Garantia

La Fira de la Gamba ha comptat amb diversos estands i varietat d'activitats, com showcookings o demostracions de com es canta a la llotja. Òbviament, tothom qui ho ha volgut ha pogut comprar gamba fresca o, fins i tot, menjar-la acabada de cuinar. 

___

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política