Calonge i Sant Antoni aprova uns pressupostos amb menys inversió i ingressos

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aprova un pressupost municipal per a l'exercici 2021 de 21 milions d'euros. El pressupost preveu una reducció d'un 1,44% dels ingressos i despeses respecte a aquest any, així com la reducció considerable de la partida d'inversions, que serà de 600 mil euros.

La reducció dels ingressos ve donada per la baixada d'ingressos municipals com l'IBI o l'Impost de Vehicles. La despesa, preveu reduïr l'endeutament d'un 8,84% a un 6,46%.

En matèria d'inversions, es destinaran 100.000 euros a les obres de reposició de la xarxa de clavegueram i 100.000 més a la xarxa d'aigua. 150 mil en edificis municipals i escolars, i 95 mil en inversions de via pública. 70.000 a la redacció de projectes i 30.000 a l'adquisició d'equipament informàtic i de comunicació. La resta d'inversions es destinaran als serveis municipals, la promoció local, la Policia Local i en àmbit esportiu.

Lluís Casas ha expressat que hi ha punts del pressupost que no els semblen correctes, però per altra banda no han trobat suficients elements fer votar-hi en contra. Per aquest motiu, des de la CUP s'ha optat per l'abstenció.

Elisenda Pérez, des del grup Avancem, ha posat sobre la taula el seu desacord en la pujada i baixada de diverses partides, així com la manca d'incorporació de projectes mostrats en el pla de xoc aprovat anteriorment.

En la mateixa línia, Miquel Bell-lloch ha exposat que en la proposta únicament s'ha vist reflectit el pla de xoc en els convenis de serveis socials i d'habitatge.

El pressupost, doncs, ha quedat aprovat amb 9 vots a favor corresponents als grups de Junts, PSC i Republicans; 7 en contra, dels grups a l'oposició ERC i Avancem, i amb l'abstenció de la CUP.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política