La Vall d'Aro en Comú presenta la candidatura per les eleccions municipals

La Vall d'Aro en Comú ha presentat la candidatura per les eleccions municipals del 28 de maig. Una llista electoral formada per gent de diversos sectors i membres independents a la formació política. Durant l'acte també han explicat quin són els eixos de la seva candidatura i alguns dels projectes pel municipi. 

Pedro Torres ha presentat la candidatura de la Vall d'Aro en Comú a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. L'acte ha servit per posar cara als noms que formaran la llista de la formació a les eleccions vinents municipals i també per explicar les bases de la seva proposta. Un programa que vol posar les persones al centre i que vol consolidar el projecte de Valor-Humà, que vol aconseguir l'acompanyament dels veïns en el seu dia a dia. També han avançat alguns dels seus projectes de cara els 4 anys vinents.

També han remarcat la necessitat d'escoltar a les diferents urbanitzacions com el Masnou o Can Semi, que consideren que estan "apartades".

Pel que fa a la llista, aquesta la conformen membres de la formació i independents. Alguns d'ells ja han acompanyat a Torres a les llistes altres anys, però també porten gent nova que treballen en sectors diversos.

Des del partit confien a igualar els resultats de fa quatre anys i es veuen amb forces de millorar els resultats.

A la presentació de la candidatura també hi ha assistit la diputada al Congrés de comarques gironines, Laura López. López ha ressaltat el paper que
juguen els partits d'esquerres quan governen, sobretot pel que fa a les millores socials i en l'aposta pels serveis públics.

Pedro Torres ha estat regidor d'Esports, Infància i Joventut durant aquesta última legislatura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política