La Bisbal tancarà el pressupost del 2017 amb números positius

Intervé: Lluís Sais, Alcalde de La Bisbal

L'Ajuntament de La Bisbal tancarà el pressupost del 2017 amb un romanent de tresoreria de més d'un milió i mig d'euros. A falta de les dades definitives que s'estan acabant de tancar, aquesta és la previsió que fa l'àrea d'Hisenda, el que segons l'equip de govern demostra bona gestió dels recursos públics.

L'Alcalde de la ciutat, Lluís Sais, ha exposat aquesta xifra per defensar els comptes de l'any següent, els del 2018, que s'han aprovat provisionalment i pugen a 14 milions d'euros amb inversions per valor d'1.800.000 euros.

El principal partit de l'oposició, el PSC, creu que els comptes  impedeixen generar recursos propis i això suposa  passar una motxilla de deute pel proper mandat, crítica que l'Alcalde respon de forma contundent que és impossible perquè "ERC té intenció de tornar a guanyar les eleccions i governar".

Eliminar les factures no reconegudes

El batlle defensa que si ve no s'utilitzen recursos propis per amortitzar deute si que s'han eliminat deutes. L'Ajuntament tenia tot un conjunt de factures no reconegudes del conflicte amb Sorea que s'han o bé pagat o bé provisionat a l'espera de resoldre definitivament el cas amb la bona gestió dels romanents del 2015 i 2016.

El pressupost s'aprovarà definitvament un cop s'hagin resolt totes les al·legacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política