Vals per la compra d'alimentació fresca per les famílies especialment vulnerables

Vals per la compra d'alimentació fresca per les famílies especialment vulnerables
Calonge i Sant Antoni

Data: 29/04/2020

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni està distribuint ajuts econòmics d'urgència per a les famílies que hagin vist agreujada la seva situació econòmica arran de la crisis provocada per la COVID-19, amb l’objectiu de dotar-les de recursos immediats per poder assegurar les seves necessitats bàsiques d’aliments frescos. Es tracta d'un ajut puntual per a persones del municipi especialment vulnerables durant aquesta fase d’alarma causada per l’epidèmia de la Covid19.

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni destina una partida extra de 6.000€ per fer front a aquests ajuts, que de moment ja s'han fet arribar a una quarantena de famílies del municipi. L'ajut consistirà en la compra d'aliments frescos i bàsics en un dels supermercats del municipi, i permetrà fer front a l'adquisició de productes com carn, peix, congelats, fuita, verdura, entre d'altres productes d'alimentació bàsica. El repartiment dels vals per la compra d'alimentació fresca es fa aquesta setmana. Els imports del ajuts s'estableixen en funció de si són persones que viuen soles o bé en una unitat familiar, i van des d'un import de 40 € en els cas d'ajuts per una sola persona fins a 150 € en els casos de famílies amb 5 membres o més.

Es tracta d'una ajuda d'urgència i puntual, d'un sol ús, per fer front a la situació d'emergència que viuen algunes famílies del municipi arran de la crisi provocada per la Covid19.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política