Jordi Lloveras deixa el Procés Constituent

El portaveu de Guíxols des del Carrer Jordi Lloveras deixa el Procés Constituent arran de la la decisió del partit de presentar-se a les eleccions del proper 21 de desembre sota el paraigües de la CUP. 

Lloveras accepta la decisió de l'assemblea del partit de Teresa Forcades perquè es va prendre de forma democràtica, no obstant això entén que aquest apropament a la CUP difereix molt dels plantejaments inicials del moviment, la qual cosa fa impossible la seva continuïtat. 

En un comunicat, explica que no comparteix l'apropament del grup cap a les tesis polítiques de la CUP i afegeix a més que no seria gaire coherent continuar com a regidor del grup municipal de Guíxols des del Carrer-E, avui en dia àmpliament de perfil “comú”, i alhora militar en un moviment que es decanta clarament pel món cupaire. 

La confluència Guíxols des del Carrer-Entesa que es va presentar a les últimes eleccions municipals, configurava una llista de persones provinents d’ICV, EUiA i Procés Constituent. L'avui portaveu del grup a l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols venia precisament d'aquest darrer partit. 

Amb la seva decisió de desmarcar-se del moviment del Procés Constituent, deixarà també la coordinació de l'assemblea local.

Julià Castelló, que anava en segon lloc a la llista de Guíxols des del Carrer - Entesa també ha comunicat la seva baixa del Procés Constituent. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política