Jaume Alonso-Cuevillas presenta a Sant Feliu 'Europa jutja la justícia espanyola'

Jaume Alonso-Cuevillas presenta a Sant Feliu 'Europa jutja la justícia espanyola'
Jaume Alonso-Cuevillas, diputat al Congreso de los Diputados i membre de l’equip d’advocats del Govern a l’exili serà, el proper divendres 7 de febrer, a Sant Feliu de Guíxols.

L’advocat i polític presentarà la conferència “Europa jutja la justícia espanyola” en la que exposarà com es veu, des d’un punt de vista europeu, l’actuació duta a terme fins ara pels Tribunals espanyols en tot allò referent al Procés Català.

La conferència és el primer acte organitzat des del Consell Local per la República de Sant Feliu de Guíxols. Aquest Consell va presentar la seva declaració fundacional el 20 de desembre a Sant Celoni, juntament amb els de més de cent municipis catalans i pretén fomentar la construcció d’espais de sobirania des del poder de la gent, de baix a dalt i amb estructura nacional, tal com es va fer l’1 d’octubre per dur a terme el referèndum d’autodeterminació.

L’acte tindrà lloc a la Casa Irla (C/ de l’Algavira 65-69), a partir de les 20.15 hores. Al acabar, el conferenciant signarà còpies del seu llibre 1 judici (polític) i 100 preguntes. Dret i procés penal per a no juristes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política