L’alcalde de Verges anirà a judici pel tall a les vies de l’AVE de Girona

L’alcalde de Verges anirà a judici pel tall a les vies de l’AVE de Girona
Verges

Data: 29/11/2019

L’alcalde de Verges Ignasi Sabater serà jutjat pel tall de vies del tren d’alta velocitat a Girona pel tall de vies del primer aniversari del referèndum de l’1 d’octubre. Així ho ha decidit el jutjat d’instrucció 4 de Girona després de resoldre que hi ha indicis suficients per jutjar disset de les persones encausades, entre les quals també hi ha l’alcalde de Celrà, Dani Cornellà. El fotoperiodista Carles Palacio en canvi, ha estat absolt en confirmar-se que estava al tall treballant.

El batlle vergelità sempre ha afirmat que no va participar d’aquesta mobilització, però l’Audiència de Girona no ha  tingut en compte el recurs de la defensa, que incloïa un informe parcialde la Policia Nacional on s’afirmava que degut a la mala qualitat de les imatges del tall no era possible concloure “si es tractava o no” de les persones encausades.

Ignasi Sabater va ser detingut el passat 16 de gener juntament, amb una quinzena de persones més, sense ordre judicial expressa en una detenció que va ser titllada pel seu advocat de “desproporcionada” i “política”.


Notícies relacionades

La Policia Nacional Espanyola deté l'Alcalde de Verges

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política