El matí de la jornada electoral a Santa Cristina d'Aro

Els prop de 6000 habitants de Santa Cristina d'Aro es preparen per a les Eleccions Municipals del seu poble, que durant la primera hora des de l'obertura del recinte per a votar, cada mesa electoral de les 4 que hi havia, ja ha comptat una mitja de 80 vots per taula. És a dir, tot un èxit de participació. 

L'esperat 28 de maig, dia de les Eleccions Municipals, ja és aquí, i des de primera hora del matí, s'ha pogut veure com els ciutadans de Santa Cristina d'Aro començaven a aparèixer a l'Escola Pedralta per dipositar el seu vot.

De fet, en el transcurs d'una hora des que s'ha obert el recinte per procedir a les votacions, cada mesa electoral de les 4 que hi havia, ja ha obtingut entre 70 i 80 vots.

Això sí, inclús els que voten per primera vegada ara que han complert la majoria d'edat, sembla que tenen clar que per votar, s'ha d'estar ben informat.
I per aquest motiu, és necessari estar al corrent de totes les candidatures, i el que ofereixen per poder escollir amb criteri.

Els alcaldables també saben com n'és d'important que cadascú voti segons les seves preferències prèviament analitzades, però sobretot, tots creuen que independentment de a qui es voti, sempre és millor votar, que no fer-ho.

De fet, s'ha recordat com n'és de rellevant el vot després de tants anys de lluitar per ell, sobretot temps enrere, quan les dones ni tan sols hi tenien dret.

Així, un cop aconseguit aquest dret universal que tants segles ha costat, els caps de llista animen a tothom a participar i a la fi i al cap, decidir sobre el futur de la seva vila.

Ara, doncs, el poder de decisió està en mans de les prop de 6000 persones que viuen a Santa Cristina d'Aro, les quals sembla que han mostrat un elevat interès, per aquest dia que pot canviar o millorar, el futur del seu poble.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política