Presenten a Palafrugell el nou partit 'Som Gent del Poble'

Palafrugell

Data: 02/02/2019

INTERVÉ: Joan Vigas, candidat de Som Gent del Poble

Som Gent del Poble és la nova candidatura independent a Palafrugell impulsada pel seu cap de llista, l'empresari surer Joan Vigas.

Vigas defensa que es tracta d'un projecte municipalista obert a tothom que estigui disposat a treballar en benefici del municipi de Palafrugell i amb una clara llibertat de pensament individual. El partit, sense cap aspiració més enllà del municipi, defensa el dret de tots els pobles a l'autodeterminació de Catalunya a través d'un referèndum i reclama la llibertat dels presos i preses polítiques.

El nou partit Som Gent del Poble ha estat creat amb el principal objectiu de treballar pel poble i pels seus ciutadans i amb l'esperit de continuïtat per a futures legislatures amb l'ànim de fomentar la renovació constant de persones, responsabilitats i idees a l'ajuntament.

La presentació del partit va tenir lloc al Teatre Municipal de Palafrugell i va comptar amb un gran nombre d'assistent, prop de les 400 persones. En l'acte es va aprofitar per fer públics diferents noms la llista del nou partit que es presentarà a les eleccions municipals i també hi va participar l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política