Birres per la República aterra a Palamós

Una tertúlia sobre l'estat actual del procés català va donar el tret de sortida a la campanya d'estiu de l'Assemblea Nacional Catalana de Palamós, Sant Joan i Vall-llobrega. L'acte es va desembolcallar a través de la plataforma Birres per la República, qui va convidar com a ponents els tuitaires Bernat Deltell, Koldo Pereda i El Republicà Viatger.

L'objectiu de la trobada d'aquest dissabte fou fomentar el diàleg entre els assistents i els cap de cartell. El Passeig del Mar va esdevenir una àgora, on va donar veu a la pluralitat de l'independentisme català. Bernat Deltell va aportar el vessant periodístic, Koldo Pereda el concepte jurídic i El Republicà Viatger la visió empresarial i internacional.

Més enllà del debat de Birres per la República, l'Assemblea Nacional Catalana de Palamós, Sant Joan i Vall-llobrega està ultimant els detalls de la temporada d'estiu. El pròxim esdeveniment al calendari serà aquest divendres, al Passeig del Mar, on es donarà la benvinguda a l'exconseller Josep Rull.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política