Maurici Jiménez formarà part del Consell Territorial de la FEMP

Maurici Jiménez formarà part del Consell Territorial de la FEMP
Els socialistes catalans han escollit a Maurici Jiménez com a representant del PSC de comarques gironines al Consell Territorial de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Juntament amb Jiménez, formaran part del Consell Territorial els alcaldes de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar. Maurici Jiménez és l’alcalde de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró des del maig del 2019 i abans havia estat 1r tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica a l’anterior legislatura.

Estretament lligat al món dels audiovisuals i el multimèdia, Maurici Jiménez, és doctorat en Media Production a la University of Northampton i màster in Arts a la University of Lincoln, ambdues de Gran Bretanya. Exerceix de professor a l’escola universitària ERAM de la Universitat de Girona. És també, el secretari d’organització del PSC de comarques gironines des del 2017 i conseller nacional del PSC des del 2012.

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró afirma que “és un orgull formar part d’una entitat que fomenta i defensa l’autonomia de les entitats locals; que representa els interessos generals dels ajuntaments davant altres administracions públiques; i que alhora dona l’oportunitat de promoure i afavorir relacions d’amistat i cooperació amb altres pobles i ciutats”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política