Palahí repeteix com a cap de llista socialista de Santa Cristina d'Aro

Despertar el poble amb el que s'ha fet i tot el que queda per fer. Narcís Palahí repeteix al capdavant del PSC de Santa Cristina d'Aro amb ganes de capitalitzar la seva presència al govern i la bona sintonia que ha tingut amb l'alcalde republicà Xevi Sala.

El candidat del PSC va presentar-se a la Biblioteca del municipi acompanyat de les persones que el segueixen a la llista i recolzat pel seu antic professor i candidat al Senat Ferran Camas.

Palahí liderarà una candidatura en la que el seu company regidor Joan Alcalde fa un pas enrere per incorporar cares joves però ja bregades en el PSC com la de Marta Poyatos.

El candidat socialista vol situar la natura com l'eix del seu programa de govern. Creu que Santa Cristina no aprofita un entorn natural que cal protegir però també explotar en benefici del poble, amb activitats turístiques com el senderisme.

Altres prioritats dels socialistes si repeteixen al govern serà acabar el POUM i reforçar la relació entre administració local i ciutadania, fomentant la seva participació en els afers públics.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política