Comença la campanya electoral per les eleccions municipals amb l'enganxada de cartells

Palamós

Data: 10/05/2019

INTERVÉ: Marc Gafarot, candidat a l'alcaldia de Som Ara Palamós; Cristóbal Posadas, candidat a l'alcaldia de Ciutadans; Joan Solés, candidat a l'alcaldia del PP; Roser Huete, candidata a l'alcaldia de la CUP; Dani Reixach, candidat a l'alcaldia de Junts x Palamós i Sant Joan, Raimon Trujillo, candidat a l'alcaldia de Junts per Catalunya, Josep Coll, candidat a l'alcaldia del PSC i Lluís Puig, candidat a l'alcaldia d'ERC

Fotografies, bromes, somriures i fair play a Palamós durant el tret de sortida de la campanya electoral del Baix Empordà. Les 8 candidatures que es presenten per assolir l'alcaldia a l'Ajuntament de Palamós es van trobar minuts abans de la mitjanit d'aquest dijous a la plaça Catalunya per arrencar plegades la campanya electoral. Cada candidat amb els seus companys de llista, el seus eslògans de campanya i els seus colors feia pinya a la plaça per arrencar una campanya que s'allargarà 15 dies i en els que cadascú a la seva manera intentaran guanyar vots pel diumenge 26 de maig.

Les 8 candidatures de Palamós iniciaven juntes la campanya electoral però no només a Palamós la campanya ha començat amb l'enganxada de cartells, aquest divendres tot Catalunya s'ha despertat empaperada de cartells i propaganda electoral. Competeixen per l'alcaldia dels 36 municipis del Baix Empordà 316 llistes. Cares noves, candidats amb experiència, nous partits, noves coalicions i molta feina per fer per convèncer als veïns i veïnes de quin és el millor projecte polític.

A Palamós, són 8 les candidatures que es presenten a les eleccions municipals. L'actual alcalde repeteix com a candidat a l'alcaldia per Esquerra Republicana; també repeteix Dani Reixach com a candidat de Junts x Palamós i Sant Joan; el PSC posa al capdavant de la llista Josep Coll que ja havia estat regidor; Junts per Catalunya a Palamós aposta pel jove Raimón Trujillo; la CUP presenta a Roser Huete; al capdavant del Partit Popular hi ha Joan Soles; Cristobal Posadas és l'alcaldable de Ciutadans i Marc Gafarot de la nova candidatura Som Ara Palamós.

Actes multitudinaris, carpes al carrer, trobades amb els veïns però sobretot xarxes socials. Les candidatures aposten pel diàleg amb el ciutadà com a millor mètode per apropar el seu projecte polític i guanyar vots però són conscients de la força propagandística que tenen avui les xarxes socials i no perdran l'oportunitat de fer-s'hi un lloc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política