Imma Gelabert: "Volem recuperar l'empenta i la il·lusió a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró"

Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ha presentat Imma Gelabert com a alcaldable per a les eleccions municipals de 2023, en un acte a l'Hotel Costa Brava. Fa 12 anys que la platjarenca és regidora al consistori i ara, encapçala un projecte que ha descrit d'il·lusionant, amb empenta i rigor.

L'assemblea d'afiliats i afiliades de Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró va proclamar, al mes de juny, Imma Gelabert com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals.

Acompanyada del secretari general del partit, Jordi Turull, i del conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, la seva candidatura es va presentar aquest divendres a la ciutadania. A grans trets es va anunciar un projecte fonamentat en "el rigor, el seny i el sentit comú".
 

El nostre municipi té moltes mancances, és per això, que hem de tenir empenta, ganes i il·lusió. El projecte de Junts es basa en rigor i seny - Imma Gelabert, candidata de Junts a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Gelabert es va referir al turisme com a un dels pilars fonamentals del municipi. En aquest sentit, va apuntar que "és imprescindible la col·laboració entre el sector privat i el públic". També, va fer esment a la importància de les polítiques socials, tals com el projecte Valor Humà, la preservació del territori i el potencial del teixit comercial de la zona.

Durant l'acte, companys de partit com Jaume Giró i Jordi Turull van abrillantar les qualitats de la platjarenca. Van assegurar que la seva candidatura és sinònim "de compromís i bona gestió", a més, la van descriure "d'una alcaldessa de luxe".
 

Gelabert compta amb coneixements, experiència, implicació, a més, és una persona nascuda aquí i sap molt bé la importància de la política municipal. És segur que farà una bona gestió - Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda

Imma Gelabert presenta una llarga trajectòria dins el món de la política. Fa 12 anys que és regidora a l'Ajuntament, ha cursat un grau de turisme, un màster de govern local, un postgrau de gestió d'equips i compta amb una especialització d'habilitats directives.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política