Més de 30 persones es manifesten en contra de la residència Bellamar de Platja d'Aro

Una trentena de persones s'han manifestat aquest matí en contra de la residència Bellamar de Platja d'Aro per denunciar les condicions laborals que pateixen. L'Ajuntament ha convocat una reunió amb CCOO per tractar el tema tot i que la residència és privada.

Diversos treballadors de la residència de gent gran Bellamar de Platja d'Aro, però també membres de Comissions Obreres s'han manifestat aquest matí davant del centre fins a arribar a l'Ajuntament del municipi per denunciar el tracte, diuen "degradant" de la direcció.

Treballadores asseguren que des del canvi de propietat la situació ha empitjorat. Entre les queixes que han manifestat aquest matí són per exemple que no hi ha manteniment de les instal·lacions, denuncien amenaces a les treballadores, que quan cau un usuari la directora no ho comunica a un familiar o per exemple la falta de personal.

Actualment, hi ha dues auxiliars per 25 usuaris al matí i una de nits. Des del sindicat de comissions obres diuen que en fan falta tres. Escoltem a Núria Paradeda, referent de sanitat de CCOO a les comarques gironines.

Des de la direcció del centre asseguren que aquesta protesta es deu a una venjança personal, diuen, per una treballadora acomiadada la setmana passada per una falta  "molt greu". Asseguren que les ràtios es compleixen i els problemes puntuals s'han anat solucionant. Comissions Obreres es reunirà amb l'Ajuntament per tractar el tema tot i que la residència és privada. D'altra banda, Drets Socials està a l'espera de rebre els informes de les inspeccions que s'han realitzat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política