Santa Cristina rebutja l'amenaça de les elèctriques als talls de subministrament

Intervenen: Lourdes Fuentes, alcaldessa de Santa Cristina, Sònia Pujol, Guanyem Santa Cristina i Vito Garcia, Ciutadans

El ple de Santa Cristina va aprovar amb 11 vots a favor i una abstenció per donar suport a l'Ajuntament davant l'amenaça de les elèctriques de tallar el subministrament energètic a les persones en situació de vulnerabilitat. 

L'Ajuntament de Sant Cristina va rebre una notificació per part de les elèctriques en què s'exigia el pagament del 50% del subministrament a les administracions locals. En cas contrari es tallaria el subministrament a les persones més vulnerables a partir de l'1 d'octubre. 

La mateixa situació es va repetit a 250 ajuntament catalans. L'alcaldessa de Santa Cristina Lourdes Fuentes, va demanar el suport de la resta de grups davant aquest repte. 

La representant de Guanyem Santa Cristina, Sònia Pujol, va donar suport ferm a la posició del govern cristinenc. Per contra, el regidor  de Ciutadans, Vito Garcia, es va abstenir i va demanar que l'administració no es prengués la carta de les elèctriques com una amenaça. 

El representant de la Candidatura de Progrés-PSC de Santa Cristina durant els últims 4 anys, Narcís Palahí, va renunciar com a regidor i ara serà substituït per la següent candidata a la llista, Marta Poyatos.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política