L'ajuntament de Rupià comprarà el teatre per fer convertir-lo en l'epicentre cultural

L'ajuntament de Rupià comprarà el teatre per fer convertir-lo en l'epicentre cultural
Rupià

Data: 10/05/2019

Aquest és el teatre de Rupià, l'espai que finalment l'ajuntament ha escollit perquè esdevingui l'epicentre de tota l'activitat cultural del poble i podrà acollir teatre, concerts, cinema o activitats d'entitats. Fins ara ja s'utilitzava la sala principal per mitjà d'un lloguer que pagava el consistori,ara però s'ha arribat a un acord de compra de 230.000 euros, la opció que s'ha decidit com la més convenient d'entre totes les que es contemplaven.

S'assumirà també la propietat de l'anterior restaurant i el primer pis de l'immoble, que podrien destinar-se a altres usos com fer-hi habitatges socials o allotjament turístics, que ajudin a dinamitzar el poble i estalviar costos de l'adequació d'aquest espai. 

Segons recull El Punt Avui, l'alcalde Xabier Olagoitia voldria cobrir la operació amb els ingressos de les parcel·les socials perquè famílies del poble hi aixequin habitatges i tot això encara els deixaria uns 70.000 euros de romanent. 

La intenció de l'equip de govern és fer el manteniment del local amb el pressupost que fins ara es destinava al lloguer d'aquest immoble, que mai ha deixat de funcionar i que acull activitats com el cicle de teatre familiar "l'Empordanet a Escena!". 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política