Francesc Ferrer repeteix com a candidat a president de l'EMD de l'Estartit

Torroella de Montgrí

Data: 03/04/2023

Francesc Ferrer repeteix com a candidat a la presidència de l’EMD de l’Estartit de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. El candidat de Més per l’Estartit va reivindicar en la presentació del passat divendres a la sala d’actes de l’EMD la necessitat d’un “debat harmoniós per trobar solucions a la reivindicació econòmica que fa l’EMD de l’Estartit a l’Ajuntament de Torroella”.

Arran de la denuncia al consistori de Torroella a la Fiscalia per possible malversació, Ferrer va destacar el debat econòmic de xifres acumulades des de l’inici de la creació de l’EMD, que segons l’entitat supera els 14 milions d’euros, i va afirmar la necessitat d’un diàleg amb el consistori de Torroella.

Durant l’acte, que va comptar amb la participació del diputat provincial socialista Quim Rodríguez i l’alcalde de Platja d’Aro, Maurici Jiménez, el candidat a la presidència de l’EMD va explicar els projectes que Més per l’Estartit vol tirar endavant, encaminats a la millora i embelliment del paisatge i del poble. 

Enguany el PSC i Més per l’Estartit concorreran a les eleccions municipals en coalició. Per això, Ferrer es va mostrar convençut que si els socialistes guanyen les eleccions a Torroella de Montgrí, el diàleg estarà garantit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política