250 treballadors públics de l'atenció ciutadana reunits a Calonge

INTERVÉ: Miquel Gamisans, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat / Jordi Graells, director gral Att Ciutadana / Jordi Soler, alcalde en funcions de Calonge i St Antoni

Com millorar l'atenció ciutadana a l'administració. Aquesta és la qüestió que han afrontat més de 250 treballadores i treballadors de l'administració pública reunits a Calonge en la que s'ha convertit en la primera jornada d'atenció ciutadana impulsada per la Generalitat. Treballadors de l'administració local, de la Generalitat i de l'Estat han participat en aquesta jornada amb ponències i taules de treball al castell de Calonge i Sant Antoni.

El repte és que l'atenció ciutadana sigui presencial, telefònica o en línia sigui eficient i ofereixi continguts de qualitat. S'estudia on busca el ciutadà la informació i cal ser-hi per resoldra els dubtes.

La jornada ha comptat amb un gran èxit de participació de funcionaris de l'administració pública que diàriament treballen en l'atenció al ciutadà, des de les persones que hi ha al darrere del 012 fins a la treballadora de l'ajuntament que atent als veïns de manera presencial.

La voluntat de la direcció general d'atenció ciutadana és repetir aquesta jornada anualment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política