Unanimitat en el ple de Santa Cristina d'Aro

INTERVÉ: Xavi Sala, alcalde de Santa Cristina d'Aro

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha començat l'any amb unanimitat al plenari. Tot i encetar un any electoral pels municipis el ple d'aquest gener a l'ajuntament cristinenc era totalment de tràmit. Només va caldre mitja hora per ventilar-se el primer ple de l'any buit de debat i en el que l'oposició no va fer ni un prec ni una pregunta. De fet l'únic tema que hi havia sobre la taula que podia suscitar debat polític era una proposició urgent sobre el Pla Parcial del sector Riera Molinets. La urgència del tema va obligar a l'equip de govern a convocar ple extraordinari per la setmana que ve i permetre als grups a l'oposició estudiar el tema.

Més enllà del no debat al ple aquest va aprovar la delegació de competències a la Junta de Govern Local en matèria de sancions per la tinença de gossos potencialment perillosos tipificades com a greus i molt greus. Totes les multes que es posen al municipi les gestiona la Diputació de Girona a través de XALOC però la Xarxa Local de Municipis ha notificat a l'Ajuntament que aquest tipus de sancions les ha de tramitar el mateix ajuntament. Per evitar passar-ho per plenari s'aprovaca aquest dimecres delegar les competències a la Junts de Govern Local.

La Policia Local és qui aixeca les actes, s'envia la denúncia de manera telemàtica a XALOC i aquest organisme de la Diputació és qui instrueix i fa la documentació que rep l'Ajuntament per sancionar els veïns.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política