Amelló (Cs) aposta per un punt d'inspecció fitosanitària al port de Palamós

Palamós

Data: 04/11/2019

Intervé: Héctor Amelló, Candidat de Cs

Cs treballarà perquè el port de Palamós tingui un Punt d'Inspecció Fronterera (PIF) . El candidat taronja el 10N, Héctor Amelló, ha fet una visita a la ciutat baixempordanesa on  també s'ha compromès a ajudar a trobar una nova ubicació perquè l'Hospital pugui créixer després d'una trobada amb la direcció del centre.

Acompanyat dels també diputats al Parlament, Jean Castel, María del Camino Fernández i Alfonso Sánchez; i el regidor Cristóbal Posadas, Amelló s'ha referit al port de Palamós com un enclavament d'importància geoestratègica per l'economia gironina. El PIF, ha assegurat permetria que les empreses gironines no depenguessin tant del port de Barcelona i crear llocs de treball.

Crítiques al PSC i suport a la Guàrdia Civil davant l''escrache' independentista

Pel que fa als comicis Cs ha atacat la idea que el PSC sigui el vot útil dels partidaris de la unitat de l'Estat Espanyol. Amelló ha recordat que els socialistes governen a diverses institucions amb partits independentistes i els ha llançat en cara haver reforçat el poder territorial del nacionalisme català.

Els representants de Ciutadans han aprofitat la visita a Palamós per mostrar el seu suport a la Guàrdia Civil, que aquest cap de setmana va tenir un 'escrache' de protesta contra la seva presència i actuacions davant la caserna.

Confia en obtenir representació

El candidat taronja s'ha  mostrat optimista de cares a la campanya electoral i espera aconseguir per primer cop representació per la circumscripció de Girona. Als anteriors comicis es va quedar a 4.000 vots d'aconseguir un escó, essent després d'En Comú Podem el partit que més el va tenir a tocar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política