Maurici Jiménez revalida l'alcaldia a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Maurici Jiménez manté l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Aquesta legislatura ho farà amb un govern de coalició amb Junts que el formaran 10 dels 17 regidors del ple. Jiménez ha estat investit amb els vots del PSC, Junts i el BNC de Joan Giraut, tot i que aquests no han entrat al govern i seran els líders de l'oposició.

D'aquesta manera, Maurici Jiménez ha estat investit com a alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Ho ha fet amb els 12 vots a favor del PSC, Junts i el BNC. Una investidura que es tradueix en un govern de coalició entre el partit de Jiménez i el d'Imma Gelabert, mentre que el partit de Joan Giraut ha donat suport al candidat sense entrar a govern. Durant el seu discurs, Maurici Jiménez ja ha parlat d'alguns dels projectes clau dels pròxims quatre anys.

PSC i Junts van ser les dues formacions més votades a les passades eleccions. És per això que els dos partits han pactat aquest govern per garantir estabilitat durant els quatre anys de legislatura. Un pacte que s'ha produït arran de la bona predisposició entre els dos grups municipals.

Gelabert també ha assegurat que el govern de coalició governarà per a tothom amb projectes que beneficiaran a tots els ciutadans, però que no renunciaran a les seves posicions respecte a polítiques que van més enllà de l'àmbit local.

Aquesta serà la legislatura amb més grups al ple municipal i Joan Giraut exercirà de cap de l'oposició on també hi haurà SOM, La Vall d'Aro en Comú, ERC, el Partit Autònoms i Vox.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política