Mediació familiar online a Santa Cristina d'Aro

Mediació familiar online a Santa Cristina d'Aro
Santa Cristina d'Aro

Data: 27/04/2020

L'Ajuntament de Santa Cristina ofereix també online el Servei d’Informació i Mediació Familiar dirigit a les famílies del municipi que es trobin en situacions de conflicte.
 
Els conflictes que es poden mediar poden ser de diferents tipus: dificultats de comunicació familiar, problemes en l’organització i la convivència familiar, separació/divorci, custòdia fills/es, exercici de la potestat parental, plans de parentalitat, ús de l’habitatge familiar, pensió d’aliments, cura d’avis/àvies o persones dependents, conflictes entre germans, entre pares/mares i fills/es; herències, negocis familiars, etc.

Atesa la situació actual de confinament els conflictes que es donen a les llars familiars poden ser més intensos, freqüents i complicats de gestionar. És per això que des del Punt d’Igualtat s’ha valorat la necessitat de poder seguir oferint aquest servei que funciona des de fa un parell d'anys adaptant-lo a la situació actual i és per això que mentre no es pugui fer de forma presencial s’ofereix també via online (amb videotrucades amb un professional de la mediació).
 
Aquest és un servei gratuït, dirigit a totes les famílies de Santa Cristina d’Aro. Les famílies interessades a accedir al servei cal que ho sol·licitin a través del correu electrònic igualtat@santacristina.cat o bé al tel. 637889203.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política