Josep Xifre (TxE): "El programa electoral serà realista, no volem una carta als reis"

Josep Xifre i Deulofeu ha estat escollit com a cap de llista de Tots per Santa Cristina d'Aro per a les pròximes eleccions municipals. Durant el seu acte de presentació, l'exregidor d'Esquerra Republicana al consistori ha descrit el projecte com a engrescador i alhora realista.

Els ciutadans d'arreu de Catalunya estan cridats a les urnes el 28 de maig amb motiu dels comicis municipals i, en els darrers mesos, els diferents partits polítics van presentant els seus candidats. L'exregidor d'Esquerra Republicana a Santa Cristina d'Aro i fins al setembre passat primer tinent d'alcaldessa, Josep Xifre, encapçalarà la llista de Tots per l'Empordà al municipi.

En particular, el cristinenc ha anunciat que "cal un canvi de rumb", encapçalat per gent del poble i coneixedora de les seves casuístiques.
 

Hem parlat amb diferents àmbits del municipi i entitats, i tothom té ganes de fer coses i canviar. Això, ens ha animat a agrupar-nos per tirar endavant el projecte. - Josep Xifre, candidat a l'alcaldia per Tots per Santa Cristina d'Aro

Xifre ha confirmat que vol treballar pel municipi i la seva gent. Actualment, des de partit estan perfilant la llista dels 15 candidats, així com el seu programa electoral. No han volgut concretar cap proposta, però apunten que totes elles "seran realistes". 
 

En aquests moments estem acabant de fer la llista. També estem treballant en el programa electoral, que serà engrescador i realista. No serà una carta als reis amb coses que no es podran acabar complint. Hem de posar els peus a terra. - Josep Xifre, candidat a l'alcaldia per Tots per Santa Cristina d'Aro

Tots per l'Empordà va néixer arran de les eleccions municipals del 2019 i agrupa formacions polítiques independents del Baix i Alt Empordà. A la comarca, per exemple, està present a Sant Feliu de Guíxols amb Carles Motas o a Palamós amb Teresa Ferrés. De fet, ambdós polítics van mostrar el seu suport a Xifre i van assistir al seu acte de presentació del desembre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política