Piferrer assegura que hi haurà més rebombori contra els alcaldes investigats per l'1-O

Palafrugell

Data: 26/09/2018

La fiscalia seguirà investigant els 700 alcaldes que havien donat suport a les votacions de l'1 d'octubre passat. Fa un parell de setmanes els advocats van demanar que s'arxivés la causa oberta i el primer en rebre resposta ha estat l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer. El ministeri públic ha comunicat a l'advcocat de l'alcalde que no s'arxivaria i que es continuaria investigant. 

Des de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) donen suport als alcaldes investigats i després d'aquesta notificació en el cas de Piferrer que va ser dels primers alcaldes gironins en declarar juntament amb l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, no hi haurà cap canvi de tarannà. L'alcalde de Palafrugell ha encaixat la notícia amb resignació però convençut que no ha comès cap il·legalitat.

Els alcaldes i els seus advocats sospiten que en les properes setmanes hi haurà encara més rebombori. Només han anat a declarar un 10% dels alcaldes investigats i creuen que la justícia seguirà marejant els mateixos.

L'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, va anar a declarar fa un any pel suport al referèndum de l'1 d'octubre sobre la independència de Catalunya. Des de llavors la investigació ha passat per l'Ajuntament demanant informació al secretari sobre els col·legis electorals i també es va citar a declarar un veí que el dia del referèndum li van prendre les dades com a responsable d'haver obert un col·legi electoral a Llofriu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política