Palafrugell dedica una plaça als voluntaris del confinament

Palafrugell

Data: 04/10/2020

INTERVÉ: Josep Piferrer, Alcalde de Palafrugell

L'Ajuntament de Palafrugell ha decidit dedicar una plaça als voluntaris que van estar donant atenció a la població durant els mesos del confinament. L'espai dedicat als voluntaris serà el que queda entre les places de Can Mario i Ermengarda, que fins ara no tenia nom.
La medalla de la ciutat es va atorgar als col·lectius que van estar en primera línia durant l'Estat d'Alarma, però per donar reconeixement a base de diplomes a tots els voluntaris ja era més complicat.

Per aquest motiu, l'ajuntament del municipi conjuntament amb la comissió Nomenclàtor, van decidir per unanimitat dedicar un espai estable de Palafrugell als voluntaris de la Covid-19. La comissió Nomenclàtor és una comissió assessora formada per una representació política i palafrugellencs que s'encarreguen de donar el vistiplau a l'hora de posar al nom a un espai públic o a un edifici municipal.
Així és que es col·locarà una placa a terra en homenatge a totes les víctimes difuntes a causa de la pandèmia i un altre a la paret amb el nom de la plaça i un petit escrit dedicat a tots els voluntaris.

La plaça s'inaugurarà durant la segona quinzena d'octubre, el mateix dia que se celebrarà l'acte d'homenatge als difunts al Teatre Municipal de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política