Calonge i Sant Antoni recull 116 propostes pels Pressupostos Participatius 2022

Calonge i Sant Antoni

Data: 13/07/2021

El període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius 2022 de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, obert el passat 15 de juny, va finalitzar el passat diumenge 4 de juliol, i en aquestes tres setmanes s’han pogut recollir un total de 116 propostes.

Enguany s’ha incorporat un nou requisit i tots els projectes han de satisfer necessitats socials, culturals o mediambientals per ser aprovats.
 
Les 116 propostes s’han tramitat a les àrees i unitats corresponents de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i durant els dies vinents els serveis tècnics municipals les revisaran i validaran.

Entre les propostes rebudes hi ha la inversió en la compra de semàfors adaptats per a persones invidents, la millora de l’accessibilitat de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda, la compra d’habitatge per ser cedit en lloguer social a famílies en situació de vulnerabilitat, la creació d’una zona d’horts urbans comunitaris i ecològics, o la instal·lació de plaques solars als edificis municipals.
 
El període de presentació de propostes és la primera de les tres fases del procés participatiu; la segona serà la seva validació per part dels serveis tècnics municipals; en la tercera fase, finalment, se sotmetran aquelles propostes que hagin superat els requisits a votació popular, prevista per a finals de novembre i desembre.

A causa de l’elevat nombre de propostes, s’ha considerat practicar la votació en dues voltes. De la primera volta sortiran els 7 projectes finalistes i la segona determinarà el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2022, pel qual es destinaran 125.000 euros del pressupost municipal d’inversions, un 25% més respecte a l’any passat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Política