La oposició no veu model de poble als pressupostos de Palafrugell pel 2018

Palafrugell

Data: 17/11/2017

L'equip de govern de Palafrugell es va quedar sol aprovant els pressupostos pel 2018, els primers comptes que porten el seu segell després de la moció de censura del passat mes de maig. La oposició en bloc els hi va votar en contra amb una crítica unànime: que el govern no té un model de poble propi.

Des de l'Entesa afirmaven sentir-se decebuts amb algunes de les propostes de caràcter social o de promoció de la indústria dels nous comptes, mentre que des del PSC acusaven Esquerra Republicana de ser contradictòria ara que està al govern respecte el que dèia des de la oposició. 

Des de l'equip de govern van defensar que es tracta d'uns comptes realistes i socials i que aposten per renovar equipament i  per la sostenibilitat i el cicloturisme. Van replicar a la oposició que mai van amagar que els seus serien uns comptes continuïstes però que la marca personal es perceb en els matisos.

Els pressupostos pel 2018 es van aprovar per 11 vots a favor i 8 en contra. 2 regidors del ple van estar absents. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Política