El 5è Poder, la República Digital de Puigneró

Palafrugell

Data: 20/09/2020

INTERVÉ: Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública

El Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, va presentar el seu llibre aquest divendres a Palafrugell. L'acte es va celebrar a la sala polivalent del Museu del Suro del municipi. El llibre que porta el nom de 'El 5è Poder' descriu un projecte de País. Segons el Conseller la República digital ja no és un projecte de futur, sinó del present de Catalunya.

'El 5è Poder' es basa en dos grans conceptes. Per una banda l'empoderament digital de la ciutadania i de l'altre, el progrés social i econòmic que representa que Catalunya sigui competent en aquesta nova era digital.

L'enginyer recorda la importància d'estar preparats en l'ús de les tecnologies digitals a l'hora d'organitzar-nos com a país. En el llibre també explica que de la mateixa manera que la Revolució Industrial va comportar nous llocs de treball, la Revolució Digital segueix la mateixa línia generant ocupacions que no existien fins ara.

Durant l'acte de presentació es va fer referència al període de confinament, on es va produir un alt creixement dels hàbits i consum de la població a través d'internet. Per tant, segons el Conseller, ser competent en la digitalització és imprescindible per generar valor econòmic, d'innovació i progrés i Catalunya no es pot quedar endarrere.

L'acte va ser organitzat per JxC Palafrugell i també va comptar amb la participació de la Diputada juntaire al Parlament Gemma Geis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política