Santa Cristina vol aprovar el nou POUM abans d'acabar l'any

Santa Cristina d'Aro aprovarà en el proper ple del mes de juliol un document que és l'avanç del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. El govern treballa la redacció del nou POUM amb 3 objectius molt clars: donar una solució a la zona industrial, retallar les 150 hectàrees de creixement sobredimensionat que mana la sentència de Suberolita i finalment donar una viabilitat econòmica a les urbanitzacions del municipi com a pas previ a recepcionar-les. Abans de final d'any el govern vol portar a aprovació inicial el nou planejament urbanístic.

Abans de l'aprovació iniciar però es portarà a aprovació el mes que ve un document per poder suspendre provisionalment llicències d'obres a les zones afectades per la desuqalificació urbanística del nou POUM.

Es crearà una comissió amb representants del govern i de l'oposició juntament amb l'equip redactor del Pla General per poder-lo desencallar aquesta mateixa tardor.

S'aprofitarà per recollir dins del nou POUM un Pla d'Equipaments Municipals com a motor per generar activitat econòmica i segons el govern el nou document plantejarà millores en tots els àmbits per potenciar l'entorn del poble i els actius com la pràctica de senderisme o el golf.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política