La ministra Meritxell Batet visita Platja d'Aro i Palafrugell

INTERVÉ: Meritxell Batet, Ministra de Política Territorial i Funció Pública

La Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, ha visitat els municipis de Platja d'Aro i Palafrugell i als seus caps de les respectives llistes socialistes Maurici Jiménez i Juli Fernández.

En la visita a Platja d'Aro, Batet ha compartit unes reflexions sobre la importància d'apostar per un dels grans reptes de futur com és l'ecologia i la lluita contra el canvi climàtic. "Fa massa temps que perdem el temps".

Per a la propera legislatura impulsaran un projecte sota el nom ''New Green Deal'' que té com a principals objectius la reducció de gasos d'efecte hivernacle, la recuperació del pes de les energies renovables en el consum i potenciar la llei de mobilitat sostenible amb un increment de l'electrificació en el sector del transport. Aquest últim punt anirà acompanyat d'un pla estratègic de recolzament integral al sector de l'automoció. 

Per altra banda també ha destacat l'estratègia de turisme sostenible 2030. Aposten pel turisme per la gran potència econòmica que té al país, però volen que sigui un turisme sostenible i de qualitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política