Palafrugell farà ajudes directes als negocis tancats per la Covid-19

Palafrugell farà ajudes directes als negocis tancats per la Covid-19
Palafrugell

Data: 21/10/2020

La Comissió COVID creada a l’ajuntament de Palafrugell es va reunir el passat dimarts al vespre per decidir establir un pla d’ajudes als establiments i locals que s’han vist obligats a tancar les seves portes degut a la pandèmia. 

La primera mesura que s’ha decidit és la de la supressió de la taxa d’escombraries i la d’ocupació de via pública per a tots aquells negocis que s’han vist obligats a tancar seguint les indicacions establertes des de la Generalitat. Paral·lelament també s’ha decidit establir una línia d’ajudes directes que es podran començar a tramitar entre l’1 i el 30 de novembre. En aquest sentit, les ajudes només es podran demanar en cas d’haver abaixat la persiana degut a les restriccions del Covid-19, i al llarg del mes de novembre es podran començar a tramitar.

La comissió COVID a Palafrugell es va crear per fer un seguiment de les mesures d’ajudes a la població, i si cal, prendre noves mesures per ajudar a totes aquelles activitats que es vegin afectades per les noves restriccions. L’objectiu principal és estar al costat dels negocis que més pateixen degut a la pandèmia sense deixar de banda establir mesures de cara a la màxima seguretat de la ciutadania. 

Aquesta comissió, està formada pels 3 partits que formen l’Equip de Govern i En Comú Podem i Ciutadans, els quals es reuneixen de forma periòdica per anar fent un seguiment exhaustiu de la situació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política