L'oposició aprofita el darrer ple ordinari a Calonge per carregar contra el govern

INTERVÉ: Martí Fonalleras, portaveu ERC / Elisenda Pérez, portaveu AVANCEM / Norbert Botella, regidor no adscrit

Els grups a l'oposició de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni van aprofitar l'últim ple ordinari d'aquest mandat municipal per carregar contra el govern exposant totes aquelles peticions que han fet i mocions que han presentat a ple i que el govern ha ignorat.

Des d'Esquerra Republicana el seu portaveu Martí Fonalleras va exposar un llistat amb més de 25 temes no resolts entre els quals hi havia la petició ja històrica d'instal·lar un ascensor al dispensari mèdic, un tema que els ha portat a recollir signatures i que els indigna encara més després que l'Ajuntament hagi posat dos ascensors nous al castell que segueix sent de la Generalitat i sense cap conveni signat amb Patrimoni que asseguri les inversions que s'hi estan fent. Des d'Esquerra també lamenten que no s'hagi invertit en la carretera del cementiri, que les escoles de Sant Antoni segueixin sense conserge, que s'hagi deixat perdre la festa de Sant Martí, la mostra de pessebres o que les fires no funcionin al poble. Pels joves el portaveu d'Esquerra ha demanat en diverses ocasions que hi hagi un Espai Jove a Sant Antoni i que el poble aposti per ofertat Programes de Formació i Inserció. Fonalleras va recordar que el poble segueix sense el projecte dels espigons.

Per la seva banda la portaveu d'Avancem Elisenda Pérez també va aprofitar per recordar peticions recorrents que han fet al ple com la millora del manteniment de les escoles i llars d'infants, la instal·lació d'una parada d'autobús a l'entrada del poble o que es faciliti un despatx pels grups de l'oposició a l'Ajuntament.

En el ple ordinari d'aquest mes de març es va donar compte de la liquidació del pressupost 2018 amb un superàvit d'1849.578 euros. El regidor no adscrit Norbert Botella va criticar que no s'esgotin els pressupostos.

El mateix ple va servir per aprovar un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà que posarà un tècnic al municipi per resoldre temes d'Habitatge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política