EL PSC de Palamós critica un estudi sobre el mercat municipal per 'incomplet'

Palamós

Data: 13/03/2019

INTERVENEN: Raquel Gallego, PSC / Emili Colls, regidor de Promoció Econòmica

El PSC de Palamós retreu al govern local que l'estudi extern encarregat per analitzar el mercat municipal i buscar les claus per dinamitzar-lo no doni, precisament, cap clau. I és que el darrer apartat de l'índex de l'estudi, el de 'Directrius de futur' està en blanc

L'Ajuntament va pagar 12.000 euros a una empresa de L'Hospitalet per un doble estudi, entre les fases inicial i final, de 6.000 euros cada una, que ha fet 432 enquestes a residents i no residents. També hi havia 5.500 euros en reflexions basades en l'organització de tallers i visites a mercats d'altres ciutats. A partir de tot això el document se centra en descriure l'entorn i el perfil dels compradors de Palamós. 
El PSC, a l'opisició, critica ara diversos aspectes: que l'empresa contractada no sigui del territori ni habitual en l'àmbit dels mercats, que passi per alt problemàtiques pròpies del mercat de Palamós com el risc d'inundacions, però, sobretot, que parli del que els socialistes consideren obvietats existents i no aporti solucions o noves idees.

El govern es defensa dient que estudiar el client és el més essencial per saber quin mercat es vol i posar sobre la taula debats com, per exemple, el possible canvi d'emplaçament, la creació de places d'aparcament o la decisió de si cal municipalitzar el mercat o que sigui dels propietaris. 

La confrontació va tenir lloc en un ple ordinari del mes de març molt buit de contingut. De fet si se'l recordarà per alguna cosa serà per haver durat vint-i-sis minuts

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política