Norbert Botella deixa el Govern de Calonge amb dures crítiques a ERC i Avancem

Calonge i Sant Antoni

Data: 22/04/2020

Republicans acusa els seus ex-socis de deslleials i de fer una "nefasta gestió econòmica"

El representant de Republicans al ple de Calonge i Sant Antoni, Norbert Botella, ha anunciat aquest dimecres que deixa el govern municipal de coalició amb ERC i Avancem.  En unes declaracions contundents el regidor de Republicans acusa a ERC i Avancem de deslleials i d'haver-los marginat en la presa de decisions.

El fins ara regidor de Medi Ambient i Turisme denuncia amb les seves paraules fins a quatre elements: el primer, la que considera una nefasta gestió econòmica i de personal del govern encapçalat per Miquel Bell-lloch

En segon lloc, la formació Republicans defensa que sempre ha estat en un segon pla dins l'equip de govern, exclosa a l'hora de prendre decisions. A més, creuen que aquestes es prenien molt més amb el cor que no pas amb el cap. 

Seguint una línia d'arguments semblants, el tercer punt del comunicat lamenta la manca de cultura de la coalició per part d'ERC i Avancem envers l'altre soci i la CUP, col·laboradora des de l'oposició.  

Finalment, el quart element que ha portat Botella a renunciar al seu lloc ha estat el més recent,  l'autèntic detonant de la situació: el darrer cap de setmana ERC i Avancem haurien negociat amb una força política de l'oposició per fer-los entrar al govern.  

La decisió, ratificada per l'assemblea de Republicans, deixa el govern calongí amb només 7 regidors dels 17 del consistori, sumant els 5 d'ERC i els 2 d'Avancem. A l'oposició, l'escó de Republicans se suma als 4 de JxCAT, els 3 del PSC, el de la CUP i el del PP. Caldrà restar atents a moviments per veure com es garanteixen majories. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política