Margarita Garcia (ERC), alcaldable a Vall-llobrega

Vall-llobrega

Data: 19/01/2023

Esquerra Republicana de Catalunya a Vall-llobrega ha presentat a Margarita Garcia com a alcaldable per als comicis municipals de 2023. És la primera vegada que l'empordanesa encapçala una llista electoral i ha descrit el seu projecte com a innovador, fresc i farcit de projectes factibles.

L'assemblea d'Esquerra Republicana de Catalunya ha triat Margarita Garcia com a nova cap de llista a Vall-llobrega. La candidata a l'alcaldia per les eleccions vinents municipals de 43 anys i diplomada en enginyeria informàtica, reconeix que va haver de pensar molt a presentar-se com alcaldable perquè reconeix que és una gran responsabilitat.

Segons la candidata, el seu equip està format per un grup que no té por dels reptes, que té perseverança en resoldre qualsevol contratemps i que totes les seves propostes es fan sempre en positiu. Per aquest motiu creu que té un projecte innovador, fresc i amb idees reals pensades per a tota la gent que formen part de Vall-llobrega.


El partit presenta la candidatura de Garcia perquè encaixa amb l’orientació que vol prendre esquerra a Vall-Llobrega, que es basa a generar un canvi per donar més dinamisme al poble i establir un vincle entre els habitants i l'Ajuntament, a través de la comunicació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política