Jordi Colomí repeteix al capdavant de la candidatura d'UPM a Torroella de Montgrí

INTERVÉ: Jordi Colomí, candidat d'UPM

Unitat i Progrés Municipal repetirà amb Jordi Colomí al capdavant de la candidatura a les eleccions municipals de Torroella de Montgrí. Colomí va ser presentat aquest divendres en un acte a l'auditori de Can Quintana, juntament amb el candiat a la presidència de l'Entitat Municipal Descentralitzada de L'Estartit per la formació Més per l'Estartit, Francesc Ferrer

De cara als comicis l'UPM portarà una llista molt semblant a la del 2015, moment en què hi va haver una important renovació al partit. Consideren que cal ser continuistes perquè van entrar al govern a mitja legislatura, després de la moció de censura al convergent Jordi Cordon, i s'ha de seguir amb els projectes arrencats. 

Al programa que es presentarà més endavant faran especial èmfasi en una sèrie de projectes que porten aturats molts anys, aproximadament des de l'esclat de la crisi econòmica, sobretot a nivell d'urbanisme i barris. 

Per les municipals del 26 de maig Unitat i Progrés Municipal ha impulsat una coalició de partits de caire progressista i municipalista sota les sigles UPM.CAT, amb formacions a municipis de diverses comarques gironines. Al Baix Empordà, per exemple, a part de Torroella també tindrà representació a Sant Feliu de Guíxols i Begur. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política