Santa Cristina signa un conveni amb el Consell Comarcal

Santa Cristina d'Aro

Data: 16/06/2020

INTERVENEN: Joan Loureiro,president del Consell Comarcal

L'Ajuntament de Santa Cristina ha signat un conveni amb el Consell comarcal per ampliar el serivei i reforçar les polítiques d'habitatge. 
Fins ara només es comptava amb la figura d'un admisistratiu que s'encarregava d'omplir els formularis i buscar les subvencios. En aquest nou conveni s'hi afegeix la figura d'un tècnic que a més d'oferir els serveis administratius, treballarà per trobar oportunitats d'habitatges que puguin interessar per serveis socials. Es tracta d'ampliar el servei per abordar noves polítiques més globals i ambicioses com per exemple buscar l'equilibri normatiu entre la vivenda d'ús habitual i els pisois turístics.

Es preveu que després de la pandèmia encara hi haurà més demanada i més en una comarca turística com ho és el Baix Empordà.  El primer conveni el  va singar l'Ajuntament de Castell i Platja d'Aro i des del Consell Comarcal celebren que Santa Cristina es sumi a aquest pla de xoc. Ja hi altres Ajuntaments que s'hi han interessat i esperen que mica en mica s'hi aniràn afegint.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política