L'Ajuntament de Palafrugell recorda que no es permet reservar la plaça a les platges

Palafrugell

Data: 09/08/2020

INTERVÉ: Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell 

L'ajuntament de Palafrugell ha publicat un ban recordant a la població que no està permès deixar les tovalloles a la platja per reservar la plaça. De manera que queda prohibit deixar les pertinences personals soles més de mitja hora en qualsevol de les platges de Palafrugell.
De fet, aquest acte mai ha estat permès, però aquest any, amb les mesures restrictives derivades de la COVID-19, com la limitació de l'aforament a les platges, s'ha volgut donar més èmfasi a aquesta normativa.

Des de l'ajuntament de Palafrugell es vol vetllar perquè ningú es quedi sense poder gaudir de les platges i no volen permetre que hi hagi persones que es quedin sense poder banyar-se mentre d'altres estan ocupant la plaça sense fer-ne ús.

De manera que si els agents cívics detecten que fa més de mitja hora que hi ha tovalloles sense les persones propietàries, procediran a avisar a la policia local. La policia s'encarregarà de retirar les tovalloles i portar-les a les oficines de turisme del municipi.
Els propietaris que vulguin recuperar les seves pertinences s'hauran d'adreçar a l'oficina de turisme pertinent. De moment no hi ha penalització per incomplir la normativa.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política