Comença la presentació de propostes del pressupost participatiu de Platja d'Aro

Intervé: Mònica Ríos, regidora de participació ciutadana 

Ja estan operatives les urnes on els ciutadans o persones vinculades a Castell-Platja d'Aro poden dipositar les seves propostes per decidir la destinació dels 150.000 euros dels pressupostos participatius

Aquest dilluns es va obrir el període de votació i es va celebrar una reunió informativa per tots els interessats en conèixer el funcionament i els tempos d'aquesta primera experiència que es clourà passat l'estiu i que funcionarà en diverses fases, la primera de les quals és la presentació de propostes individuals, en grup o com a entitat fins el 6 de maig. Unes propostes que es poden fer per via telemàtica o presencial en 6 punts municipals. 

Només seran viables les propostes que es considerin una inversió, com la creació o reforma d’equipaments municipals, l’adquisició de mobiliari urbà i béns materials, la millora d’espais públics o la instal•lació de tecnologies d’ús públic entre d'altres. Cal també que sigui competència municipal, que doni resposta a una necessitat concreta, que sigui viable econòmicament i tècnicament i que respecti el marc jurídic i legal existent. 

El termini de presentació de propostes finalitza el 6 de maig. Del 7 al 25 de maig es farà una valoració tècnica de les suggerències i el 29 de maig es farà  una jornada participativa per escollir les que definitivament accediran a la votació final que serà entre setembre i octubre d’enguany per a majors de 16 anys empadronats al municipi. A partir del mes d'octubre, començarà l'execució de les propostes guanyadores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política