ERC Guíxols ha presentat el seu programa electoral pel 28-M

La candidatura d'Esquerra Republicana i Guíxols Futur ha fet la presentació del programa electoral. La candidata republicana, Sílvia Romero, i els diferents membres de la llista han explicat quines són les propostes del partit per la pròxima legislatura. Un programa on destaquen projectes com la millora de l'asil Surís i la proposta de l'Escorxador Centre Cultural.

Esquerra Republicana de Sant Feliu de Guíxols ha presentat el seu programa i la llista electoral per les eleccions del 28 de maig. Una proposta electoral que vol posar els ciutadans al centre i fer un municipi per la gent que hi viu.

Durant l'acte s'han explicat propostes com la construcció d'un aparcament a la zona de Calassanç, fer una sala polivalent al costat del pavelló Carles Nadal, una piscina municipal i més suport als emprenedors de la ciutat. També han fet èmfasi en les propostes de caràcter cultural com la creació de l'Escorxador Centre Cultural per diferenciar Sant Feliu com a capital cultural. Un altre dels projectes que consideren més necessari és la millora de l'asil Surís.

La candidatura d'Esquerra la formen militants del partit i el grup de Guíxols futur que combina experiència al consistori i gent nova. Un programa electoral que vol transformar la ciutat "perquè sigui la que volen els veïns i veïnes".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política