Sant Feliu de Guíxols presenta un pressupost de quasi 40 milions per al 2024

Sant Feliu de Guíxols, duu a aprovació del ple un pressupost per al 2024 que frega els 40 milions d'euros i l'equip de govern preveu licitar i executar al llarg de l'any vinent inversions per valor de 7 milions.

El pressupost per al 2024 de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols és de gairebé 40 milions d'euros pel que fa al mateix Ajuntament, al qual se li han d'afegir els 2 organismes autònoms de què disposa, l'Escola de Música i l'Emissora municipal de ràdio. L'any anterior el pressupost se situava en gairebé 34 milions.

Al capítol d'inversions, doncs, l'equip de govern preveu poder licitar i executar projectes per valor de 7 milions. Aquesta xifra sorgeix de la suma dels diners propis del consistori, els diners ja concedits a través de subvencions del fons Next Generation i les aportacions compromeses de Govern, Estat i Diputació de Girona per al futur Museu Carmen Thyssen.

Amb tot, el pressupost vol incrementar-se en acció social, amb més dotació per a gent gran i la voluntat de transformació del model de ciutat. 

S'inverteix també, entre altres, en la reforma de l'antic Hospital, centres educatius, una nova gestió pròpia dels aparcaments amb política d'inclusió social, el cobriment de rieres, i una millora i transformació en el model de gestió de residus.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política