El Govern de Sant Feliu de Guíxols s'organitza en tres grans àrees

El Govern de Sant Feliu de Guíxols 2019-2023 s'organitzarà en tres grans àrees que coordinaran les diferents regidories. Josep Saballs (TPSF), Josep Melcior Muñoz (PSC) i Núria Cucharero (TPSF) seran els homes i dona forta de l'Alcalde Carles Motas en aquest mandat després del pacte entre TPSF i el PSC.

L'executiu de Motas estarà format per 13 regidors i regidores, 10 de TPSF i 3 del PSC, i tres tinences d'Alcaldia, que són les tres macroàrees amb les que s'organitza l'equip que dirigirà la ciutat.

Els noms de les tres grans àrees

Josep Melcior Muñoz, com ja va fer l'anterior mandat, dirigirà l'àrea d'Economia i Organització del que penjaran Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Serveis Administratius i Administració Electrònica sota la seva batuta; Edificis Municipals sota la direcció de Fina Cosp (TPSF); Policia Local, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil sota la direcció d'Ernest Asurmendi Nátera (TPSF); Participació Ciutadana amb Salvador Calabuig (PSC) al capdavant i Contractació i Patrimoni amb Josep Saballs (TPSF)

Saballs, número 2 de TPSF coordinarà l'àrea de Territori amb Urbanisme, Habitatge, Xarxes i Subministraments sota la seva direcció. Manolo Ortega (TPSF) portarà Brigada i Mateniment; Mara Fe Larragay (TPSF) Medi Natural, Animals Domèstics, Parcs i Jardins i Cementiri; Tili Ribera (TPSF); Neteja i Residus; Ernest Asurmendi Nátera (TPSF) Ocupació de la Via Pública, Mobilitat i Vialitat; i Fina Cosp, Transport Públic.

Núria Cucharero és l'altre nom fort de l'executiu de la que pengen les regidories adscrites a l'Àrea d'Atenció a les Persones. Directament portarà Turisme, Esdeveniments de Ciutat i Promoció Econòmica; David Oliveras (TPSF) repeteix a Esports i Joventut; Laura Serrano (PSC) també repeteix a  Acció Social, Igualtat; Sònia Bartumeu (TPSF) portarà Comerç, Empresa i Ocupació; Fina Cosp (TPSF) envelliment actiu, Biblioteca i centres cívics; Salvador Calabuig (PSC), Educació, Escola de Música i Agermanaments; Josep Melcior Muñoz (PSC), cultura i Josep Saballs (TPSF) el Festival de la Porta Ferrada.

L'Acalde Carles Motas tindrà una funció de coordinació i direcció a més de tenir competències en planificació urbanística, gestió pressupostària, subvencions, projectes estratègics de ciutat, comunicació.

Continuïtat a les polítiques impulsades aquest mandat

En un comunicat l'equip de Govern ha destacat que amb aquest cartipàs, que s'aprovarà a principis de juliol, es dóna continuïtat a les polítiques impulsades l'anterior mandat.

Notícies relacionades


Motas (TPSF) torna a ser Alcalde en un ple tranquil que li ha donat una àmplia majoria (15-06-2019)

Tots Per Sant Feliu signa l'acord de govern amb el PSC (07-06-2019)
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política