L'alcalde de Verges denunciarà la Policia Nacional per danys i perjudicis

Verges

Data: 28/08/2019

INTERVÉ: Ignasi Sabater, alcalde de Verges

L'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, es mostra decidit a anar fins a l'última conseqüència contra la detenció que va rebre la matinada del 16 de gener, conjuntament amb l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, el fotoperiodista Carles Palacios i fins a 13 activistes independetistes, tots ells acusats d'ocupar les vies de l'AVE a Girona l'1 d'octubre del 2018. Data en la que Sabater afirma que estava al seu lloc de treball, a Cassà de la Selva. 

En el seu moment tots els arrestats ja van denunciar la detenció com a il·legal perquè la Policia Nacional l'havia fet sense ordre judicial. Ara Sabater vol anar més lluny, però, i és que en el moment de la detenció, a les portes de casa seva, el van forçar fins a lesionar-lo d'un braç. Aquests danys el van impedir de treballar com a docent  fins al final del curs passat. Per tot això presentarà una nova denúncia

Al mateix temps, el batlle vergelità no és gaire optimista amb el recorregut que la denúncia pugui tenir, però la determinació hi és tota. A més, creu que ho empitjora i alenteix tot el fet que hi hagi hagut canvis a dins dels jutjats de Girona.
 
A l'octubre, Sabater es reunirà amb el seu advocat, Benet Salellas, per estudiar el seu cas personal i veure quina estratègia enfoquen. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política