Santa Cristina estalviarà 104.000 euros amb la pròrroga del contracte de residus i neteja

Intervé: Xevi Figueres, regidor de serveis

L'ajuntament de Santa Cristina d'Aro prorrogarà per un any el contracte de recollida de residus i neteja del municipi amb l'empresa GBI Serveis Sau. 

Aquest 2018 es compliran els 8 anys de l'inici d'aquest servei, que va costar 470.000 euros, i s'hauran pagat tots els costos d'amortització i finançament, amb la qual cosa l'equip de govern persegueix amb l'ampliació del contracte aconseguir un estalvi de 104.000 euros equivalents a les costes que es pagaven fins ara. 

Amb aquest import, pretenen millorar el servei i crear un pla d'ocupació local. 

Una altra part dels diners es destinarà a encarregar un estudi a una empresa externa i especialitzada per analitzar les necessitats del municipi i el model de recollida de residus que més li escau per tal d'encaixar amb els paràmetres de reciclatge que s'implantaran a Europa a partir del 2020. 

Els grups a la oposició de Junts per Santa Cristina i Convergència Democràtica van votar a favor de la pròrroga apuntant que trobaven el termini d'un any adequat, ja que permetria al govern que surti de les properes eleccions municipals, fer canvis si s'escau. El Partit Popular va votar-hi en contra. 

En un altre ordre de coses, al ple es va informar que es tanca l’exercici 2017 amb un superàvit de  3 milions 600 mil euros, unes xifres que segons el govern evidencien que s’està fent una bona gestió i que serviran per reduir el dèficit que ronda el 23% i sufragar les inversions d'aquest any. 

També es van aprovar tres mocions generalistes per reclamar a la Generalitat el deute amb les escoles bressol, defensar el model d'escola catalana i la immersió lingüística i recuperar les pensions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política