Els regidors platjarencs renuncien a les assignacions de partit a favor de la covid-19

Intervenen: Maurici Jiménez, alcalde / Jose Luís Villa, regidor no adscrit

Ni l'aportació fixa de grup ni la variable que depèn del nombre de regidors. Els grups municipals de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro han renunciat a cobrar les assignacions de partit durant els mesos d'abril, maig i juny i destinar aquest estalvi pressupostari a ampliar les partides pel covid-19 en l'àmbit de benestar social. El regidor no adscrit Jose Luis Villa, SOM Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, la Vall d'Aro en Comú, Esquerra Republicana, Junts per Castell-Platja d'Aro i el Partit Socialista van prendre aquesta determinació considerant que si bé els regidors segueixen treballant en la vida política diària, "no tenia sentit" cobrar per una activitat de partit que actualment està aturada a conseqüència de l'Estat d'Alarma.

Un cas excepcional és el del regidor no adscrit Jose Luis Villa, que a banda dels tres mesos acordats ha posat a disposició de l'emergència sanitària l'import global de totes les assignacions de partit que ha rebutjat cobrar des que va deixar el grup de Ciutadans. 

La decisió unànime de tots els grups municipals es va fer efectiva al ple telemàtic d'aquest mes d'abril, on també es va aprovar una moció per prendre un acord conjunt d'adhesió al decàleg per a la recuperació socioeconòmica dels municipis de Catalunya. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política