L'Estat concedeix més d'1 milió d'euros a Palafrugell

Palafrugell

Data: 08/02/2023

L'Estat ha concedit més d'1 milió d'euros a l'Ajuntament de Palafrugell per revitalitzar la zona comercial i turística del municipi. Es tracta d'un projecte que engloba petits projectes i actuacions de caire sostenible per tal de millorar l'entorn urbà mercantil del municipi.

L'Estat ha concedit 1.083.755,20 euros a l'Ajuntament de Palafrugell per implementar una estratègia de posicionament de la zona comercial i turística del municipi.

El projecte preveu un seguit de petits projectes i actuacions que estaran dirigides a millorar l'entorn urbà de la zona centre amb major concentració comercial i turística del municipi donant-li "valor afegit".

En concret, alguns d'aquests projectes que es preveuen són: panells informatius digitals, millores vials, publicitat i actuacions destinades a una millor gestió dels residus i la millora energètica com pot ser la instal·lació de plaques solars. Per tant, s'incentiva també que segueixi una línia sostenible.

El consistori ja s'ha posat en marxa per tirar endavant alguns projectes i preveu que estiguin tots realitzats a curt termini per tal de complir amb els temps que marca la subvenció de no més de 2 anys.

D'altra banda, l'Ajuntament també està treballant de forma coordinada amb l'associació de comerciants Ohxigen!, per implementar part d'aquestes mesures.

L'objectiu és que amb aquesta quantitat econòmica es millori i es faci més "atractiva" l'experiència comercial dels visitants, així com també la competitivitat dels propis negocis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política