Palafrugell disposa d’una plataforma digital per promoure els processos de participació

Palafrugell disposa d’una plataforma digital per promoure els processos de  participació
Palafrugell

Data: 22/01/2019

Palafrugell ha posat en funcionament la plataforma digital 'Decidim' amb l’objectiu de promoure els processos de participació ciutadana. Aquest nou portal de participació permet participar, debatre i decidir de manera col·lectiva.

El projecte promou que la participació de la ciutadania en la presa de decisions que afecten les polítiques públiques municipals no es limiti al vot, sinó que facilita l'accés a la informació, la visualització, el tractament i l’anàlisi de dades, i la deliberació de les propostes afavorint la transparència.

L’Ajuntament de Palafrugell forma part d’una experiència pilot, juntament amb 4 municipis més, que impulsat per la Diputació de Girona, té com objectiu valorar les funcionalitats del programa abans d’oferir-ho a altres poblacions gironines. A la plataforma palafrugell-decidim.ddgi.cat es pot visualitzar tant els processos actius, com els diferents espais de participació, a més serveix com a repositori de processos ja tancats. Actualment, l’Ajuntament té obert el procés del nou Reglament de Participació Ciutadana i el Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i de Cohesió Social.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política