La CUP es posa "dempeus" per continuar lluitant per la República al 21D

La CUP es posa
La CUP segueix "dempeus" per dur a terme la independència, la república i el procés constituent també asseguren per "revertir el cop d'estat i restablir la democràcia". Ho fan en unes eleccions que creuen il·legítimes però amb la forta convicció que serviran com a força de pressió per garantir el que el poble català va votar a les urnes l'1 d'octubre.

Ho han dit aquest diumenge en un acte de campanya reivindicatiu al barri de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols on s'hi ha presentat l'exdiputada de la CUP al Parlament, Gabriela Serra acompanyada del quart candidat a les llistes de Girona, el banyolí Non Casadevall.

Durant l'acte, no han deixat de banda, la seva disconformitat amb la imposició de les eleccions i han assegurat que es presenten per "avançar en la ruptura amb l'Estat Espanyol" i per començar un procés constituent de manera compartida amb la societat civil.

També han parlat d'un pla de xoc que tingui en compte moltes de les mesures socials aprovades pel parlament català que van ser suspeses pel Tribunal Constitucional a Madrid. Lleis com la de la pobresa energètica, les d'habitatge o les que tenen a veure amb la nacionalització dels transports i les infraestructures de Catalunya. També per restablir les retallades en educació i sanitat.

La CUP presenta una llista totalment renovada, rupturista i d'esquerres encapçalada per Carles Riera. Una candidatura que "no vol retrocedir" i que vol continuar amb l'esperit de l'1 d'octubre durant tota la seva campanya. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política